01

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Γεια σας είμαι η Μαίρη Πετρουτσά ιδιοκτήτρια του Ε-nti-più ..

Έχω σπουδάσει οικονομικά και υπήρξα τραπεζικός υπάλληλος για περίπου 10 χρόνια.. Η αγάπη μου για την επιχειρηματικότητα και την μόδα με νίκησε και ασχολούμαι αποκλειστικά με αυτό τα τελευταία 5 χρόνια που αποχώρησα με πρόγραμμα εθελουσίας από την Τράπεζα που εργαζόμουν…

Είμαι μητέρα δύο αγοριών…

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε σημασία έχει να είμαστε καλά και να κάνουμε ότι μας γεμίζει.. Εμένα προσωπικά με γεμίζει να βλέπω χαρούμενες και όμορφες πελάτισσες…και θα κάνω τα πάντα για αυτό!!!!!!!!

02

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων Ε-nti-più concept store είναι ένα επιχειρηματικό δημιούργημα της Μαίρης Πετρουτσά η οποία έχει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του νυφικού και του βραδινού ενδύματος στο νησί της Ζακύνθου.

Επιπλέον ήθελε να να έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει έναν επιπλέον  χώρο ο οποίος να ξεχωρίζει όχι μόνο για την ποικιλία και την μοναδικότητα των προϊόντων που προσφέρει αλλά κυρίως για την εξυπηρέτηση προς τον πελάτη.

Στόχος του Ε-nti-più δεν είναι οι παρορμητικές αγορές αλλά η δημιουργία μιας ειλικρινείς σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ πωλητή και πελάτη με τέτοιο τρόπο ώστε ο τελευταίος να αισθάνεται ξεχωριστός ανεξαρτήτως του ποσού που θα διαθέσει για τις αγορές του..

Η ονομασία του καταστήματος Ε-nti-più προέρχεται από τον ζακυνθινo ιδιωματισμό της ιταλικής φράσης “di-piu“που σημαίνει περισσότερο, πιο πολύ… και αντιπροσωπεύει με ακρίβεια το βαθμό ευχαρίστησης με τον οποίο επιθυμούμε οι πελάτισσες μας να εξυπηρετούνται!!!